ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 5-3-2015

ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6-3-2015

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΔΙΕ!

ΚΟΥΡΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΟΔΙΕ!

ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ!!

Τραγικές πλέον οι εξελίξεις στον ελληνικό ιππόδρομο. 'Οπως παρατίθεται και στην κάτωθι ανακοίνωση του ΟΔΙΕ, από σήμερα-Παρασκευή, λόγω δέσμευσης των τραπεζικών του λογαριασμών, δεν θα διεξάγει πρόγραμμα ιπποδρομιακού στοιχήματος, το οποίο αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Οργανισμός θα κινηθεί, προκειμένου να ξεμπλοκάρει αυτό το ζήτημα. Από πλευράς του μάλιστα δηλώθηκε στους εκπροσώπους των ιπποδρομιακών φορέων, σε συζητήσεις που έγιναν και με την ΦΕΕ, ότι είναι ζήτημα λίγων μόνο ημερών η διευθέτηση του προβλήματος. Αυτή τη στιγμή πάντως συνεδριάζει το συμβούλιο της Ενωσης Ιδιοκτητών και περιμένουμε το τι θα ανακοινωθεί, όσον αφορά το αν θα γίνουν κανονικά εγγραφές την Δευτέρα, με προοπτική διεξαγωγής ιπποδρομιών την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, ώστε να ενημερώσουμε την τρέχουσα σελίδα. Ανακοίνωση εξάλλου εξέδωσε και η 'Ενωση Προπονητών για το όλο ζήτημα, η οποία δησιεύεται πιο κάτω.

Το ότι κατάφερε πάντως ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΔΙΕ Ζαχαρής -ενώ γνώριζε το πρόβλημα, που μπορούσε να προέλθει από τις δικαστικές αξιώσεις παλαιών εκτάκτων υπαλλήλων του- να βάλει έστω και προσωρινό για τέτοιο λόγο λουκέτο στον ιππόδρομο, είναι σίγουρα ...ενδεικτικό της ποιότητας του χαρακτήρα του!!!

Η ανακοίνωση του ΟΔΙΕ έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΔΙΕ

27/2/2015

Η ΟΔΙΕ επιβεβαιώνει ότι, λόγω δέσμευσης των ταμειακών διαθεσίμων της εταιρίας, δεν θα διεξαχθεί σήμερα ιπποδρομιακό στοίχημα και αναστέλλεται προσωρινά η διεξαγωγή του μέχρι την επίλυση του προβλήματος, για την οποία καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια. Είναι αυτονόητο ότι η λειτουργία του Ιπποδρόμου Αθηνών δεν διακόπτεται για τον παραπάνω λόγο και το πρόγραμμα προπονήσεων των δρομώνων ίππων θα συνεχίσει να εκτελείται.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

27/2/2015

Η ΄Ενωση Προπονητών Δρομώνων Ίππων, απευθυνόμενη στους αρμόδιους πολιτειακούς φορείς και εμπλεκόμενους με τις ελληνικές ιπποδρομίες, ενημερώνει ότι εκφράζει την ανησυχία της, σχετικά με την συνέχιση της ιπποδρομιακής δραστηριότητας μετά την απόφαση της ΟΔΙΕ ΑΕ να μην διεξάγει σήμερα πρόγραμμα ιπποδρομιακού στοιχήματος, επικαλούμενη την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της, δημιουργώντας αισθήματα ανασφάλειας και σύγχυσης στους απασχολούμενους με τις ιπποδρομίες.

Παράλληλα η ΕΠΔΙ διαμαρτύρεται με τον πιο εμφατικό τρόπο για την μονομερή ενέργεια του ΟΔΙΕ, χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερωθεί, έχοντας την πεποίθηση ότι οι συγκεκριμένες ιπποδρομίες θα ήταν δυνατόν να διεξαχθούν, έστω και χωρίς στοίχημα.

Ευελπιστούμε ότι η πολιτεία άμεσα θα αναλάβει πρωτοβουλία, ώστε να μην κλείσει ο ιππόδρομος, εξασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον και προασπίζοντας την εργασία 2.500 οικογενειών.

Ο Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας

Καλογερόπουλος Νίκος                 Αλιμπινίσης Γιώργος

 

Οι εξελίξεις του Διαγωνισμού και τα αντίστοιχα Δελτία Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ  

Το χρονικό των γεγονότων που οδήγησε στο να κλείσει για 10 μέρες ο ιππόδρομος

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΕ!

Δύο χρόνια από την ..."αποφράδα" ημέρα!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠ ΤΡΙΜΠΙΟΥΤ

Μόνο με σχεδιασμό εισόδου σημαντικού αριθμού ίππων μπορεί να υπάρξει προοπτική ανάκαμψης των ..."ακρωτηριασμένων" εδώ και καιρό ελληνικών ιπποδρομιών!

Αναζητούνται οραματιστές, που θα επανασχεδιάσουν με ανιδιοτέλεια τα ιπποδρομιακά πράγματα,
για να αντιστρέψουν την θνησιγενή πορεία των ελληνικών ιπποδρομιών
.


Οφείλει να ενημερωθεί πλήρως και να παρέμβει άμεσα ο Υπουργός κ. Γερουλάνος,
γιατί θεωρούμε ότι διακυβεύεται πλέον η σοβαρότητα και η εντιμότητά του!


Επιστολή φιλίππου: Τέλος εποχής. "Αιδώς, Αργείοι"!

 Οι διατάξεις του Εφαρμοστικού Νόμου που αφορούν τον ιππόδρομο 

 Η ετήσια έκδοση του 2010 (αρχείο .pdf)
Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο δίσκο σας
πατώτας δεξί κουμπί στο ποντίκι και διαλέγοντας "Save Link As..." 


 Κάτοψη του στίβου του νέου ιπποδρόμου 
 ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΕΝ. ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (αρχείο pdf) 

Επικοινωνία
Επικοινωνία με το ΓΚΑΝΙΑΝ:ganian@ganian.com
Επικοινωνία γιά θέματα συνδρομητών:members@ganian.com
Επικοινωνία για θέματα του site:adm@ganian.com